14/5/08

Νews News News!!!!



Θυμάσαι το μυρμηγκάκι της διαφήμισης που σε συμβούλευε να βάλεις Tellas για να κάνεις οικονομία στα τηλεφωνικά σου έξοδα??


Ε τώρα το μυρμήγκι έφυγε , αφού η εταιρεία πλέον ανήκει στον όμιλο Wind !! Με νέο ανανεωμένο site και πολύ λειτουργικό, μπορεί ο νέος πελάτης αλλά και ο συνδρομητής , να ενημερωθεί για τα προγράμματα και τις λειτουργίες της εταιρείας !!





www.tellas.gr



Lannet + Vivodi = Συνεργάτες !!!




H Lannet υπέγραψε σύμβαση με τη Vivodi που αφορά τη παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών πρόσβασης!!









Forthnet και free Wi - Fi !!!



Εδώ και λίγο καιρό, οι συνδρομητές της Forthnet , με το username και το password τους , θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα 200 Hot Spot της εταιρίας και να συνδέονται δωρεάν στο διαδίκτυο !!!


www.forthnet.gr






Free Photoshop !!!





Η εταιρεία Adobe προσφέρει δοκιμαστικά τη λειτουργία Photoshop Express!
Πρόκειται για μια δωρεάν υπηρεσία με την οποία ο χρήστης θα μπορεί να ανεβάζει τις φωτογραφίες του, να τις επεξεργάζεται και να τις αποθηκεύει στο site!!!!

https://www.photoshop.com/express

3 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Μπορείται να μου πείτς πως να πείσω τον πατέρα μου να αλλάξουμε εταιρία στο τηλέφωνο;;; Που του έχω φάει τα συκώτια.. αλλά εκείιιιι αγύριστο κεφάλι!

Έκτ0ρΑς είπε...

Θα σε "συμβούλευα" να μπείς στο site του ΟΤΕ, να εκτυπώσεις την τιμή του ADSL,τη χρέωση των κλήσεων και βέβαια το πάγιο! Στη συνέχεια να μπείς στο site μιας άλλης σταθερής τηλεφωνιας (που θα σε ενδιέφερε) και να εκτυπώσεις επίσης τα προγράμμα της!! Αφού τα κάνεις, τα πας στον πατέρα και βλέπει τις διαφορές στις χρεώσεις!!
Μην ξεχνάς, ότι είναι σε χαρτί γραμμένο , μετράει περισσότερο
απ' ότι στο προφορικό!!
ΚΑΛΗ ΤΎΧΗ!! :-)

Hfaistiwnas είπε...

Σωστό και αυτό! thanks!