5/5/08

Music for your e@rs

ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Madonna Hard Candy
Photobucket
H Madonna επιστρέφει με το κλιμακτήριο album της, έπειτα από απουσία περίπου 3 χρόνων. Μετά το Confessions που ακόμα και οι ορκισμένοι εχθροί της την παραδέχτηκαν, τώρα ήρθε η ώρα να "πρωτοτυπήσει" και πάλι, παρέα με τον Timbaland, ο οποίος έχει συνεργαστεί εκτός απο την Nelly και τον Justin, με τον πασίγνωστο γάλλο star Matt Pokora, τον θρύλο της Ρωσίας Dima Bilan, το κλασικότερο rock group μετά τους Stones, OneRepublic, και τώρα επιτέλους ήρθε η σειρά της, αφού περίμενε τόσο καιρό στην ουρά για να παραλάβει τα σουξεδάκια του νέου album! H επόμενη στη σειρά είναι η superstar της Ελλάδας, η Κουτσή Μαριώ! Πέρα από 4-5 κομμάτια, το album κυλάει χωρίς ο ακροατής να καταλαβαίνει ότι πήγε στο επόμενο track, αφού όλα τα κομμάτια είναι ίδια! Για το εξώφυλλο τι να πώ? Ότι επιτέλους είναι ο πραγματικός της εαυτός? Μια φτηνή πόρνη δηλαδή? Το είπα :-) Σίγουρα στα clubs θα ξεφωνίζουν με το που ακούν τα τραγούδια που θα γίνουν single από το album, αλλά του χρόνου θα τα θυμάται κανείς? (4.5/10)
top tracks: "Give it 2 me", "Heartbeat", "Miles away", "Candy shop"

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

LIZZ WRIGHT "My Heart"

4 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Αδιάβαστος είμαι, μόνο ένα έχω ακούσει (που το ήξερα τουλάχιστον) το 4 minutes. Το τελευταίο είναι καλύτερο!
Καλησπέρα!

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ..το ιδιο λεγανε και για το Confessions με φανφαρες-δηλωσεις τυπου "Το μονο που ακουγεται ειναι το Hung up", "Μα τι της ηρθε στα γεραματα να πιασει την ντισκο".

Same things all the time...

You re gonna love it anywayz.

musicbug είπε...

De symfwnw! Me to Confessions oloi eixame pathei paranoia apo tin arxi! Egw de thymamai kamia kaki kritiki gia to album apo kritikous kai fans, ki an ypirxan tha itan elaxistes!

apos είπε...

Εγώ πάλι είμαι από εκείνους που ποτέ δεν αγάπησε ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια, για να μην αναφερθώ στο εθνικό μας αίσχος, όταν ερμήνευσε την Eva Peron.
Πάντως, ανέκαθεν μου άρεσαν τρία τραγούδια της: Live to tell, Like a prayer και η ερμηνεία της στο American Pie (εξαιρετικό τραγούδι με τεράστια ιστορία).