7/4/08

internet-ικά news..



Το flickr (υπηρεσία της Yahoo, όπου φιλοξενεί φωτογραφίες μελών από όλο τον κόσμο) μετράει περίπου 23.000.000 μέλη!Αποφάσισε λοιπόν να προχωρήσει στη δημιουργία πλατφόρμας για την αναπαραγωγή video στο site και αναμένεται εντός λίγων ημερών! Αυτό σημαίνει πως το γνωστό σε όλους YouTube μάλλον θα βρει ένα ικανό ανταγωνιστή!!


Γάλλοι και Γερμανοί αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια "ευρωπαϊκή" μηχανή αναζήτησης, με όνομα "Quaero" που σημαίνει αναζητώ στα λατινικά. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να ανταγωνιστούν το γνωστό Google και τους βρήκε σύμφωνη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με το να τους χορηγήσει κάποια εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα με μια δήλωση της διαβεβαιώνει πως με αυτή τη χορηγία δεν αντιβαίνει στους κανόνες ανταγωνισμού!Θα δείξει στο μέλλον...


Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων από τους ανεργους και τις επιχειρήσεις ώστε να αξιοποιούν τα προγράμματα απασχόλησης του Οργανισμού, με την υποβολή αιτήσεων τους μέσω του internet.



"Δες την Ψηφιακά" και αυτή τη χρονιά...
Για δεύτερη χρονιά, η παραπάνω δράση , επιδοτεί την αγορά notebook στους πρωτεύσαντες πρωτοετείς φοιτητές σε ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ!
Περισσότερες πληροφορίες στο www.destinpsifiaka.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια: