13/4/08

Κάτι διαφορετικό...

Τώρα που άνοιξε ο καιρός,τι καλύτερο από το
να προτείνουμε μια δροσερη σαλατούλα πέραν
από τις κλασσικές.

Σημειώστε τα υλικά...
Μαρούλι ή Σπανάκι ή Λάχανο
Καρότα
Γαλοπούλα ή Ζαμπόν Ωμοπλάτη ή Κοτόπουλο Βραστό
Γιαούρτι
Ξύδι
Μουστάρδα
2 φέτες ψωμί τόστ
Λάδι

Πλύνετε καλά το πράσινο λαχανικό σας.Κόψτε το με τα
χέρια σας σε μέτρια κομμάτια.*Αν επιλέξετε λάχανο,τότε
προτιμήστε το μαχαίρι*.Τρίψτε απο πάνω μπόλικο καρότο
και τοποθετήστε το κρέας.Σε ενα κυπελάκι,ανακατέψτε
γιαούρτι με μπόλικο ξύδι,μουστάρδα και λάδι.Πειραματιστείτε
μέχρι να βρέθει η κατάλληλη γεύση για εσας.Μην ξεχνάμε
πως κάθε πράγμα είναι καλό να το προσαρμόζουμε στα
γούστα μας.Περιχύστε την σώς απο επάνω.Για το τέλος,
σε τηγάνι που έχετε ζεστάνει σε μέτρια φωτιά,καψαλίστε
το ψωμί τόστ που έχετε προκόψει σε μέτρια κυβάκια μαζί
με λίγο λάδι.Ανακατέψτε το τελευταίο υλικό με όλη την
σαλάτα και απολαύστε το.Δοκιμάστε διάφορες παραλλαγές
και θα με θυμηθείτε.Άντε καλό κουράγιο στα στομάχια μας.

5 σχόλια:

Erisadesu είπε...

βάλε καμια συνταγή για κοκορέτσι οι σαλάτες είανι για τους φλόρους και τις χαζογκόμενες.

επίσησ ΔΙΑΜΑΡΥΤΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ που λείπει το ναρούτο απο την ψηφοφορία αριστερά

apos είπε...

Εγώ πάλι ως φλώρος και χαζογκόμενος, σε ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή. Καλό Πάσχα και καλά κοκορέτσια σε όλους.

Equilibrium είπε...

όχι ρε π**στη μου πάει η δίαιτα!

:PPPP

blue piccadilly είπε...

You must be fucking kidding me.Is that really you or I am undermedicated?

Ανώνυμος είπε...

Erisabetsu-sama
Gomennasai my dear girl.I'm really sorry that i made the BIG mistake of not invluding any greek cuisine in here.I ll commit harakiri for my fault.Επισης...ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ παχυντικα που εχουν κανει την κοιλιτσα μου ερωτικοτατη.Υπομονη.Και δεν μπορω να κανω κατι για το Ναρουτο.Εδω λογοδοτω στην υπερτατη δυναμη που λέγεται Πανος.

Apos
Κατσε να πεταξουμε και καμια περιεργη υστερα.Εκει να δεις γελιο που θα ριξουμε.

Equilibrium
Εσυ ειπαμε.Εισαι ανορεξικο.

Blue Picadilly
For God's sake...why would i do that?If YOU can be romantic and sw33t,i think i can be gentle and wise in my recipes.