24/3/08

www.moutramagazine.tk Διεδωσέ Τοοοοο!!!

Ας συστηθούμε:

Μusic Bug: Θεωρείται ένας από τους καλύτερους του είδους του!! Με πολλές γνώσεις γύρω από τη Μουσική!! Θα τον βρεις πολύ συχνά να βολτάρει έξω από ένα δισκοπωλείο, άλλοτε πάλι, όταν βρεθεί σε κάποιο μπαράκι και δεν ξέρει κάποιο τραγούδι (πράγμα σπάνιο) , τρέχει γρήγορα στον Dj να τον ρωτήσει, τι ,που ,πως, πότε!!!
Θα ενημερώνει για τις νέες ταινίες που θα βγαίνουν στις μεγάλες Οθόνες, θα γράφει μίνι αφιερώματα , όπως εκείνος ξέρει ;-) !!!
Έρχεται να πει τα πράγματα με το όνομα τους!

Γ(κ)αμει Bear: Ένα όνομα , μία ιστορία!!! Ξακουστός για τις συμβουλές του , έτσι και εδώ θα δέχεται τα δικά σας mails και θα απαντά στα ερωτήματα σας!! Με αυτό τον τρόπο θα παίρνετε τις απαντήσεις και όλα καλά θα πάνε!!
Έχει όμως και κρυφά χαρίσματα!! Όχι, δεν αναφέρομαι σε κάτι πονηρό!! Ξέρει να μαγειρεύει πολύ καλά!! Επειδή όμως είναι καλό παιδί, θα μοιράζεται μαζί σας τις συνταγές του!! ;-)
Θα σας συνεπάρει!!!Το εγγυώμαι!!!

Έκτ0ρΑς: Υπάρχουν τα τρία ΔΕΝ της Κυβέρνησης, εγώ έχω τα τρία ΘΑ!! Θα σχολιάζω τις ειδήσεις που μας βομβαρδίζουν καθημερινά!! Θα σας δίνω το πραγματικό νόημα αυτών (των ειδήσεων ντε!!) , γιατί εμείς είμαστε αυτόνομοι!! Δεν έχουμε συμφέροντα !!! Θα ενημερώνεστε πρώτοι απ' όλους για την τεχνολογία!!!
Σίγουρα όμως δεν θα περιορίζομαι στα 3 ΘΑ!! ;-)


Όλα αυτά και άλλα πολλά θα συμβαίνουν στο Μoutramagazine!!! Έπεται και συνέχεια...


2 σχόλια:

apos είπε...

Καλορίζικο, μάγκες. Θα σας παρακολουθώ και θα σας διαδώσω μέχρι την πατρίδα μου.

Erisadesu είπε...

τι ειναι αυτές οι παπαριές ρε
ανοίξατε αντιπαλο βλογκ θα το πληρώσετε.